Oferta educativa

L’oferta educativa del Museu consta d’un programa d’activitats a l’entorn de l’univers de la pell, de l’aigua i del barri del Rec, i també dels elements patrimonials dinamitzats des del Museu: l’adoberia de Cal Granotes, la Casa de la Festa, la vil·la romana de l’Espelt, l’església de Sant Jaume Sesoliveres i el Gasogen de Cal Pasqual. Proposa activitats per a infantil, primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i alumnes amb necessitats educatives especials. També hi ha la possibilitat de fer visites i tallers en anglès.

>> Link PDF Oferta educativa

Exposicions temporals
Al llarg del curs escolar, es proposen visites i activitats relacionades amb algunes exposicions temporals programades al Museu.

>> Link Expoicions temporals


Atenció a docents i alumnes

El Museu, com a espai de coneixement i d’aprenentatge obert, ofereix assessorament i col·laboració als professionals de l’ensenyament per desenvolupar, ampliar i reforçar tant continguts concrets treballats a l’aula com projectes didàctics interdisciplinaris.


Recursos educatius

El Museu posa a disposició dels docents les publicacions del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya El Museu de la Pell d’Igualada (col·lecció Quaderns de didàctica i difusió) i La Pell (col·lecció Biodiversitat i tecnodiversitat).
Link Publicacions
Conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia, el Museu posa a disposició dels docents la maleta didàctica La Pell https.//sites.google.com/a/xtec.cat/cienciesnatura/pell