Oferta educativa escolar

Programa d’activitats a l’entorn de l’univers de la pell, de l’aigua i del barri del Rec, i també dels elements patrimonials dinamitzats des del Museu: l’adoberia de Cal Granotes, la Casa de la Festa, la vil·la romana de l’Espelt, l’església de Sant Jaume Sesoliveres i el Gasogen de Cal Pasqual.

  • Activitats per a infantil, primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i alumnes amb necessitats educatives especials.
  • Visites i tallers en anglès.
  • Visites i activitats relacionades amb les exposicions temporals  programades al Museu, al llarg del curs escolar.
xip xap on es aigua
Sioux, xeiene, apatxe

Espais

Espai tallers-1000-707

Taller dels artesans de la pell

Espai on es porten a terme els tallers didàctics. Està decorat amb pells amb diferents acabats que completen les explicacions donades a les exposicions permanents del Museu. Disposa de projector, pantalla i lavabo adaptat.

oferta educativa pati museu

El pati del Museu

Espai obert a les escoles en horari d’obertura del Museu. Zona amable i tancada amb arbres i gespa ideal per als esmorzars o dinars dels grups. També disponible per a activitats externes dels centres amb reserva prèvia.

Recursos per a docents

EL-MUSEU-DE-LA-PELL-DIGUALADA-1000x707

Publicacions

El Museu posa a disposició dels docents les publicacions del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya El Museu de la Pell d’Igualada (col·lecció Quaderns de didàctica i difusió) i La Pell (col·lecció Biodiversitat i tecnodiversitat).

Atenció a docents i alumnes

El Museu, com a espai de coneixement i d’aprenentatge obert, ofereix assessorament i col·laboració als professionals de l’ensenyament per desenvolupar, ampliar i reforçar tant continguts concrets treballats a l’aula com projectes didàctics interdisciplinaris.

Amb el suport de      Logo - Leather Cluster Barcelona