Educació infantil

Programa d’activitats entorn de l’univers de la pell i de l’aigua, també de l’element patrimonial dinamitzat des del Museu: la Casa de la Festa.

Tallers i Visites

arri arri tatanet

Arri, arri tatanet. Fem un cavallet amb pell

 I5 – Sala Un univers de pell

wayang kulit

Wayang Kulit. Fem un titella d’ombres

I3, I4, I5 – Sala Un univers de pell

xip xap on es aigua

Xip xap! on és l’aigua?

I3, I4, I5 – Sala L’home i l’aigua

La família del Tonet Blanquer i…qui més viu a la Casa de la Festa?

I3, I4, I5 – la Casa de la Festa

Visites

Sala Un univers de pell

Sala L’home i l’aigua

Espais

Espai tallers-1000-707

Taller dels artesans de la pell

Espai on es porten a terme els tallers didàctics. Està decorat amb pells amb diferents acabats que completen les explicacions donades a les exposicions permanents del Museu. Disposa de projector, pantalla i lavabo adaptat.

oferta educativa pati museu

El pati del Museu

Espai obert a les escoles en horari d’obertura del Museu. Zona amable i tancada amb arbres i gespa ideal per als esmorzars o dinars dels grups. També disponible per a activitats externes dels centres amb reserva prèvia.

Recursos per a docents

EL-MUSEU-DE-LA-PELL-DIGUALADA-1000x707

Publicacions

El Museu posa a disposició dels docents les publicacions del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya El Museu de la Pell d’Igualada (col·lecció Quaderns de didàctica i difusió) i La Pell (col·lecció Biodiversitat i tecnodiversitat).

Atenció a docents i alumnes

El Museu, com a espai de coneixement i d’aprenentatge obert, ofereix assessorament i col·laboració als professionals de l’ensenyament per desenvolupar, ampliar i reforçar tant continguts concrets treballats a l’aula com projectes didàctics interdisciplinaris.

Amb el suport de     logo