INFANTIL. PRIMÀRIA CI - Sala Un univers de pell

Wayang Kulit. Fem un titella d’ombres

Visita. Un titella Wayang Kulit (del teatre tradicional de l’illa de Java) s’ha escapat d’una vitrina del Museu i ha deixat una carta que ens conduirà, a través d’un joc de pistes, fins al seu amagatall. Amb ell descobrirem objectes molt originals fets en pell i un munt de petites històries i moltes anècdotes d’ara i d’abans. Aprendrem com d’important ha estat la pell al llarg de la història de la humanitat.

Taller. Confeccionem el nostre titella i gaudirem fent teatre d’ombres, com el que feien a Java, tot coneixent la seva història i el seu funcionament.

Espai: Sala Un univers de pell i Auditori
Tipus d’activitat: visita i taller
Durada de l’activitat: 45 min + 1 h
Preu: 4,00 € / alumne

La pell / Cultures del món: Indonèsia

A través d’un recorregut guiat, els infants perceben el museu com un entorn acollidor, i els objectes com uns elements vius i plens d’històries. D’aquesta manera entren en contacte amb un material poc conegut per conèixer i xperimentar-ne les característiques principals.

joc de pistes
joc de pistes
joc de pistes
joc de pistes

Looking for personalized financial solutions? Join Charter Oak Federal Credit Union in Uncasville and access a full range of banking services and products designed with you in mind. From checking accounts to home loans, we have what you need to manage your money and credit