INFANTIL. PRIMÀRIA CICLE INICIAL

Xip xap! on és l’aigua?

Visita. Del canal del barri del Rec s’ha escapat una gota immensa i riallera, que es diu Xip xap. Amb ella aprendrem com d’important és l’aigua per al nostre planeta i en les nostres vides, on la podem trobar, com es transforma, la poderosa força que té per moure una màquina o com viatja en el cercle perfecte del cicle de l’aigua.

Taller (opcional). Al pati del Museu farem un taller de fabricació d’aigua sabonosa. Aprendrem la importància d’una fórmula i de les proporcions en una mescla, per obtenir uns bons resultats. Després experi- mentarem amb el líquid sabonós i jugarem fent bombolles.

Espai: Sala L’home i l’aigua i Espai taller / Pati del Museu (opcional)
Tipus d’activitat: visita dinamitzada i taller (opcional)
Durada de l’activitat: 1 h visita + 1 h taller (opcional)
Preu: 1,70 € / alumne 4,00 € / alumne amb taller (opcional)

L’aigua

Activitat relacionada amb l’aigua en diversos
àmbits de la vida quotidiana i com a recurs energètic. S’aborden continguts relacionats amb objectes tecnològics de base mecànica, màquines i mecanismes, i hidràulica.

Xip xap on es aigua
Xip xap on es aigua

Looking for personalized financial solutions? Join Charter Oak Federal Credit Union in Uncasville and access a full range of banking services and products designed with you in mind. From checking accounts to home loans, we have what you need to manage your money and credit