SANT JORDI

Fem el Drac Rek. Taller gratuit de Sant Jordi al Museu

drac rek
El Museu celebra Sant Jordi oferint als centres escolars un taller d’artesania amb pell. Es tracta d’un taller manipulatiu en el que els nens i nenes podran fabricar el nostre DRAC REK amb pells reciclades procedents de les adoberies d’Igualada. La peça està encunyada i es tractarà d’enganxar la cresta al cos del drac i decorar-lo amb trossets de pell o retoladors. És de fàcilmanufactura i pensem que es pot adequar a totes les etapes educatives.
 
El dia de Sant Jordi, el Museu hi serà a la plaça de Cal Font amb parada pròpia i allà, el taller estarà obert a tothom de forma gratuïta i sense fer reserva prèvia.
El disseny de la peça és de Sandra Quílez, mestra artesana del cuir i restauradora. És propietària de la botiga d’artesania del cuir NQuart, a Vic, i ha estat Premi Restaura 2020 per la seva tasca de conservació i restauració d’elements de pell i cuir de diferents espais i museus, entre els quals destaca el mobiliari de pell del Palau Güell.
 
Volem agrair la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per a la cessió de les pells.

Fem el Drac Rek. Taller de Sant Jordi al Museu

  • Activitat Gratuïta
  • Adaptada a totes les etapes educatives
  • Del 16 al 26 d’abril en horari de matí (a l’espai tallers del Museu o al pati)
  • Sant Jordi (23 abril): el taller es farà a la plaça de Cal Font a la parada del Museu (horari de matí) places reduïdes. Taller per a escolars (amb reserva prèvia) i per al públic general (no cal reservar)
drac rek

Cal inscripció prèvia al telèfon del Museu: 93 804 67 52 o al correu electrònic m.igualada@diba.cat (activitat gratuïta)

La il·lustració és obra de Walter Alejandro Quílez