VISITES I TALLERS ESCOLARS

Activitats educatives 2020-2021

Us presentem l’oferta educativa del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia amb un ampli i renovat programa d’activitats a l’entorn de l’univers de la pell, de l’aigua i del Rec, i també dels equipaments patrimonials dinamitzats des del Museu: l’adoberia de Cal Granotes, la Casa de la Festa, la Vil·la Romana de l’Espelt, l’església de Sant Jaume Sesoliveres i el gasogen de Cal Pasqual. També hi trobareu la possibilitat de fer algunes visites i tallers en anglès.

Aquest programa educatiu va dirigit a infantil, primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i a alumnes amb necessitats educatives especials. Volem, des de les temàtiques curriculars vinculades, aportar recursos als professionals de l’ensenyament per desenvolupar, ampliar i reforçar continguts treballats a l’aula, i oferir assessorament i col·laboració en projectes didàctics interdisciplinaris per esdevenir un espai de coneixement i d’aprenentatge obert.

Degut a l’excepcionalitat del curs 2020/2021 hem creat una proposta virtual per tal que les escoles, si així ho desitgen o ho necessiten, no hagin de sortir físicament per visitar el Museu. El Museu a l’aula. Una visita virtual a Cal Granotes, una adobería del s. XVIII és una nova proposta que facilita l’accés a la cultura i al patrimoni d’una forma lúdica i no presencial. Està pensada per a cicle superior de primaria i primer i segon cicle de secundària.

Pels centres educatius de la ciutat d’Igualada us recordem que podeu fer les reserves a través de la plataforma AIRE del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament on trobareu totes les nostres propostes.

Looking for personalized financial solutions? Join Charter Oak Federal Credit Union in Uncasville and access a full range of banking services and products designed with you in mind. From checking accounts to home loans, we have what you need to manage your money and credit