VISITES I TALLERS ESCOLARS

Activitats educatives 2020-2021

Us presentem l’oferta educativa del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia amb un ampli i renovat programa d’activitats a l’entorn de l’univers de la pell, de l’aigua i del Rec, i també dels equipaments patrimonials dinamitzats des del Museu: l’adoberia de Cal Granotes, la Casa de la Festa, la Vil·la Romana de l’Espelt, l’església de Sant Jaume Sesoliveres i el gasogen de Cal Pasqual. També hi trobareu la possibilitat de fer algunes visites i tallers en anglès.

Aquest programa educatiu va dirigit a infantil, primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i a alumnes amb necessitats educatives especials. Volem, des de les temàtiques curriculars vinculades, aportar recursos als professionals de l’ensenyament per desenvolupar, ampliar i reforçar continguts treballats a l’aula, i oferir assessorament i col·laboració en projectes didàctics interdisciplinaris per esdevenir un espai de coneixement i d’aprenentatge obert.

Degut a l’excepcionalitat del curs 2020/2021 hem creat una proposta virtual per tal que les escoles, si així ho desitgen o ho necessiten, no hagin de sortir físicament per visitar el Museu. El Museu a l’aula. Una visita virtual a Cal Granotes, una adobería del s. XVIII és una nova proposta que facilita l’accés a la cultura i al patrimoni d’una forma lúdica i no presencial. Està pensada per a cicle superior de primaria i primer i segon cicle de secundària.

Pels centres educatius de la ciutat d’Igualada us recordem que podeu fer les reserves a través de la plataforma AIRE del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament on trobareu totes les nostres propostes.