FESTIVAL DE MÚSICA

ANÒLIA 2018

Aquest estiu tenim l’oportunitat de gaudir de la 30a edició del festival musical Anòlia. Un festival de pop, rock…i de referència, el més antic de la Catalunya Central.

Aquest cicle de concerts es tornarà a fer al pati del Museu de la Pell i la darrera actuació, a la plaça de Cal Font. L’entrada serà gratuïta, com l’any passat, i la programació comtarà amb alguns dels grups més destacats de l’actualitat musical i també amb joves promeses de casa nostra.

El Festival acull també els concerts del dia 14 de juliol, que formen part de l’European Ballon Festival, i la resta de la programació tindrà lloc del 17 al 21 juliol.

Aquest esdeveniment musical és un dels més rellevants de l’estiu i també de tot l’any, sobretot perquè l’alt nivell qualitatiu de la programació fa de l’Anòlia un dels festivals punters de Catalunya i amb una assistència de públic molt elevada.

L’Anòlia comta amb la direcció artística d’Enderrock i el patrocini d’Estrella Damm, que contribueixen a fer-lo realitat i a créixer.

Us convidem a assistir-hi amb Buhos, Sau, Joan Dausà, Xavi Sarrià, Judit Neddermann, Roba Estesa, Xillona, JOKB, i…els CATARRES!
Estem segurs que “ho petarem”.

Pere Camps i Oviedo
Regidor de cultura i relacions institutcionals