FESTIVAL DE MÚSICA

ANÒLIA 2020

El festival igualadí Anòlia, un dels referents al país, arriba enguany en un format diferent, amb un accent especial per a les formacions locals, per qui l’Ajuntament d’Igualada ha volgut fer una aposta especial, en aquests moments de restriccions d’aforament i mesures de seguretat arran de l’episodi Covid-19. També per aquest motiu, en l’edició d’enguany hi haurà control de temperatura i gel hidroalcohòlic a l’entrar, caldrà portar mascareta, l’aforament serà limitat a 350 persones, el públic haurà de seure en cadires separades per 1,5 metres de distància i no hi haurà servei de bar.

Els concerts d’aquest any es concentraran tots al pati del Museu de la Pell i les entrades, que seran gratuïtes, es podran obtenir al web www.tiquetsigualada.cat a partir del dia 9 de juliol a les 10 h. Les entrades seran nominals i només es podran obtenir de en línia. Les localitats portaran imprès el nom de la persona que les ha reservat i es podrà obtenir un màxim de 4 entrades per operació.

Amb aquestes restriccions s’ha pogut garantir la continuïtat d’un festival que es va celebrar per primera vegada el juliol de 1989, tot i que en aquella ocasió es va denominar “Festa de la música” i formava part de la programació de l’Estiu jove. L’any 1990 ja es va editar un díptic pròpiament amb el nom d’Anòlia. Per tant, és un festival que arriba a la 32a edició aquest 2020.

Des de llavors l’Anòlia ha esdevingut un clàssic de les nits d’estiu a Igualada i ha anat creixent fins a protagonitzar una trajectòria de més de trenta anys que ha consolidat el festival com una de les cites més importants de l’agenda cultural estiuenca. El Departament de Promoció Cultural, que organitza el festival des de l’any 2012, amb el suport de diverses entitats i institucions, ha presentat aquesta setmana el cartell de l’Anòlia 32, que recull, com és habitual, una programació eclèctica, amb diversitat d’estils i oberta a tothom.

Dilluns 13 de juliol, a les 20 h – Itinerant Bus amb Ho Peta Street Band
Dimarts 14 de juliol, a les 22 h – Pati del Museu. Xillona
Dimecres 15 de juliol, a les 22 h – Pati del Museu. B-Back
Dijous 16 de juliol, a les 22 h – Pati del Museu. Marina Freixas
Divendres 17 de juliol – 22 h – Pati del Museu. Inic
Dissabte 18 de juliol, a les 23 h – Pati del Museu. Queralt Lahoz