TALLER INFANTIL I FAMILIAR

Arquitectura geogèsica amb material reciclat

Amb el vímet recuperat de les cistelles dels globus aerostàtics construirem de forma col•laborativa una cúpula geodèsica i descobrirem com estalviar material i energia calorífica a l’hora de construir una casa.
Caldrà fer inscripció prèvia trucant al telèfon del Museu (938046752) especificant el nombre de participants i si formen part de la mateixa unitat familiar.
Aquesta activitat es produirà sempre que les condicions sanitàries ho permetin. Caldrà seguir les mesures sanitàries d’higiene indicades al Museu (mascareta i distància de seguretat). L’aforament i altres condicions de l’activitat es podràn modificar.

Ho organitzen: Ajuntament d’Igualada – Museu de la Pell amb la col•laboració d’Iglú de Vent i de l’European Balloon Festival
Aforament limitat
Un any més, us convidem, a participar d’uns diumenges actius i inoblidables amb propostes molt variades (tallers de recreació històrica, tecnologia, creació artística, reciclatge, contacontes, arquitectura experimental, escultura, estampació, animació…) per aprendre moltes coses, jugant i imaginant, sobre les festes i tradicions locals, les exposicions temporals i les col·leccions del Museu.
Podeu veure el programa complet des del següent enllaç:
Programa Creactiva’t 2020