TALLER INFANTIL I FAMILIAR

Atrapem granotes

Farem d’escultors i modelarem una original figura amb fang, de la mà d’escultora Teresa Riba. Ens inspirarem en l’artista igualadí Josep Campeny i en una famosa escultura seva ubicada a la Diagonal de Barcelona, la Font de la Granota.

Aquesta activitat està vinculada a l’exposició Ritmes. Josep Campeny i Santamaria (Igualada, 1858-Barcelona, 1922), que el Museu dedica a aquest important escultor d’arrels igualadines, i que es podrà veure a la sala d’exposicions temporals, a partir del dissabte 19 de setembre L’activitat es dirigeix a famílies amb infants a partir de 6 anys; és gratuïta amb aforament limitat, admissió segons ordre d’arribada i adaptada a les mesures Covid-19.

Ho organitzen: Ajuntament d’Igualada – Museu de la Pell
Un any més, us convidem, a participar d’uns diumenges actius i inoblidables amb propostes molt variades (tallers de recreació històrica, tecnologia, creació artística, reciclatge, contacontes, arquitectura experimental, escultura, estampació, animació…) per aprendre moltes coses, jugant i imaginant, sobre les festes i tradicions locals, les exposicions temporals i les col·leccions del Museu.
Podeu veure el programa complet des del següent enllaç:
Programa Creactiva’t 2020