PRIMÀRIA CICLE SUPERIOR. SECUNDÀRIA PRIMER CICLE

Coneix el que compres

Visita. Com a consumidors, sabem com està feta una sabata esportiva? Sabem distingir-ne una de pell d’una que no n’és? Hi ha etiquetes amb símbols de materials, però sabem de què ens informen? Durant aquesta activitat farem una visita al Museu per conèixer les principals propietats d’alguns objectes de pell.

Taller. Coneixerem les qualitats de diversos materials i les seves aplicacions, aprendrem a llegir les etiquetes i pensarem en les implicacions d’una compra a nivell de responsabilitat social o de costos ambientals, amb l’objectiu de saber triar millor i ser consumidors responsables. Activitat amb l’assessorament de l’ A3 Leather Innovation Center – Campus Universitari d’Igualada – UdL i la col·laboració de la marca esportiva Munich.

Espai: Sala Un univers de pell i Espai taller
Tipus d’activitat: visita i taller
Durada de l’activitat: 2 h
Preu: 4€  / alumne

La pell / el barri del Rec / Igualada industrial

Activitat encaminada a saber actuar amb coneixement de causa en la presa de decisions; a ser responsable dels propis actes pel que fa a adrets i deures en l’entorn social i l’ètica del consum; a adoptar hàbits sobre l’adquisició i ús de béns i serveis per esdevenir un consumidor responsable.

coneix el que compres
coneix el que compres
coneix el que compres
coneix el que compres