ACTIVITAT FAMILIAR

CREACTIVA’T AL MUSEU EN LÍNIA. L’eruga peluda que balla al Museu

imatges destacada eruga peluda

El Creactiva’t al Museu en Línia de juliol està dedicat als més petits de la casa.

El disseny és obra de la igualadina Susana Enrich de tresxics i aprofita la pell de conill que és un residu de la indústria alimentaria. Aquesta pell passa per un procés especial d’adob que conserva el pèl. El procés de fabricació és sostenible i amb un baix impacte ambiental . Amb aquest producte els infants fabricaran un petit titella pelut que els farà volar la imaginació.

El taller es pot fer, de forma senzilla, amb materials que tenim per casa però serà necessari passar a buscar pel Museu retalls de pell amb pèl. Aquest material, gratuït, estarà disponible a partir del mateix diumenge 25 de juliol en horari d’obertura del Museu.

L’activitat és possible gràcies a la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per la cessió de les pells. En aquest taller concret farem servir les pells adobades a l’empresa AQPEL  Acabats de Qualitat SL de Tona.

Una part del material, necessari per dur a terme l’activitat, és gratuït i es pot passar a buscar pel Museu, a partir del mateix diumenge 25 de juliol, en l’horari d’estiu del Museu:

  • De dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 h