TALLER D'ARTESANIA

CREACTIVA’T AL MUSEU EN LÍNIA. Un penja torretes molt original

penja torretes creactiva't

La pell és un material imprescindible en el disseny de complements de moda i disseny de producte, característiques com la resistència, la flexibilitat, la durabilitat entre d’altres la fan molt atractiva per al sector. Actualment, és un producte que pertany a una economia circular que té la sostenibilitat com a característica principal.

Amb pell fabricada a les adoberies d’Igualada us proposem realitzar un producte decoratiu que amb una confecció senzilla farà lluir un racó de la vostra llar.

El disseny és de Mar Ribaudí, que té el seu taller al barri de Rec d’Igualada. El seu procés creatiu flueix entre l’art, el disseny i l’artesania. Amb les seves creacions, la Mar, vol inspirar una manera diferent de veure i apreciar la vida.

Algunes de les tècniques que utilitza en les seves creacions són el patchwork, teixir, tenyir, la ceràmica i el treball amb fibres vegetals, entre d’altres. Tots els materials que fa servir són retalls o restes, trobats o donats i feta a mà.

El material, necessari per dur a terme la peça, és gratuït i es pot passar a buscar pel Museu, a partir de diumenge 26 de novembre, en horari:

  • De dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • Dijous i divendres de 16 a 18.30 h (tardes de juliol i agost tancat)
  • Dissabte i diumenge i festius d’11 a 14 h

Volem agrair la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per a la cessió de les pells.

Aquí teniu el patró de la peça:

Patró porta torretes

Organitzen: Ajuntament d’Igualada – Museu de la Pell.