PRIMÀRIA CICLE MITJÀ

El viatge de l’aigua

Tipus d’activitat: taller (opcional) i visita
Espai: espai taller / sala L’home i l’aigua
Durada de l’activitat: 1 h taller (opcional) + 45 minuts visita 
Preu:  4,00 € / alumne amb taller (opcional) – 1,70 € / alumne visita

Taller (opcional) – Aprendrem com podem aprofitar l’aigua de la natura si és bruta. A través de l’exploració i la manipulació aprendrem a construir un petit filtre i observar com l’argila, la matèria orgànica, sorra i pedres ens ajudaran a netejar l’aigua i a convertir-la en potable.

Visita – Al Museu hi ha una galleda que espera que una nena (o un nen) la porti a la font. Pel camí ens explicarà com és de divertit viatjar a les profunditats d’un pou, com els seus amos es rentaven abans o com obtenien l’aigua gràcies a diferents enginys hidràulics… Descobrirem com l’aigua es transforma si fa fred o molta calor, les seves propietats, com arriba a casa nostra ben neta, la importància de depurar-la una vegada l’hem fet servir i moltes altres coses.

el viatge de l'aigua
el viatge de l'aigua
el viatge de l'aigua
el viatge de l'aigua
el viatge de l'aigua
Xip xap on es aigua

Looking for personalized financial solutions? Join Charter Oak Federal Credit Union in Uncasville and access a full range of banking services and products designed with you in mind. From checking accounts to home loans, we have what you need to manage your money and credit