TALLER FAMILIAR DE TECNOLOGIA

Fem PAPER PApell!

Un full de paper es pot fer de moltes maneres. El Museu Molí Paperer de Capellades n’ha fet un afegint-hi pell i el pròxim diumenge 25 de novembre, a les 12 del migdia, ens ensenyaran a fer-ne perquè hi puguem embolicar un regal, escriure-hi la carta als Reis o dibuixar-hi el que vulguem.

L’Anoia és una comarca amb una llarga tradició industrial, el paper i la pell són dos dels principals productes fets a la zona. Dos sectors industrials encara vius i que han conviscut en aquest territori, on avui hi ha dos museus que en difonen tota aquesta tradició: el Museu Molí Paperer de Capellades i el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia. En el marc d’un projecte de col•laboració que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, aquests dos museus s’han proposat crear un nou material que uneixi aquests dos productes: el papell, un paper on s’hi ha barrejat petits encenalls de pell. Voleu saber com es fa? Us convidem a participar en un taller adreçat al públic familiar, on podreu elaborar el vostre propi full de papell. Activitat gratuïta organitzada per l’Ajuntament d’Igualada-Museu de la Pell amb la col•laboració del Museu Molí Paperer de Capellades i la Diputació de Barcelona.

Un programa del Museu per a tota la família

El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell reuneix propostes molt variades que van des de tallers de fotografia, disseny, tecnologia o creació artística fins a contacontes o visites performatives. L’objectiu és posar en valor l’experiència de crear i d’aprendre gaudint en família, entorn a les exposicions temporals i les col•leccions del Museu, la història i l’expressió de la cultura local. Aquesta iniciativa del Museu de la Pell dins del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada compta enguany amb la col•laboració de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, els Moixiganguers d’Igualada, Ingravita, l’Adoberia Bella, el Museu-Molí Paperer de Capellades, la Comissió de la Cavalcada de Reis d’Igualada i la Diputació de Barcelona.