Leather Cluster Barcelona s’associa a Leather Naturally

Aquesta iniciativa internacional té per objectiu defensar i promoure els interessos de la indústria de la pell en l’àmbit mundial

Leather Cluster Barcelona s’ha associat a Leather Naturally, una associació d’àmbit global d’agents i empreses de la indústria de la pell que es centra en l’educació i la promoció de la pell a tot del món. Leather Naturally té com a missió informar i inspirar als consumidors, els dissenyadors de moda i els fabricants de productes de consum, sobre l’ús, la bellesa, la versatilitat i la sostenibilitat de la pell. Per a promocionar la pell arreu del món, Leather Naturally participa en fires, seminaris i diferents activitats de relacions públiques. Recentment, amb l’objectiu d’arribar als consumidors de tot el món, Leather Naturally ha iniciat la campanya global Metcha.

Metcha és una nova revista digital que té per objectiu reunir ments creatives joves de tot el món i inspirar a una generació de dissenyadors i creadors de tendències per tal que vegin la pell com el producte més noble, de més qualitat i més sostenible per a les seves creacions.

Us animem que visiteu el lloc web de Metcha www.metcha.com on trobareu històries quotidianes de persones amb articles de pell connectades amb el món del disseny, l’art, la moda i l’estil de vida.