ACTUALITAT

Leather Naturally. Educació i promoció del cuir.

Leather Naturally és una associació de membres de la indústria sense ànim de lucre que se centra en l’educació i la promoció del cuir. Fomenta l’ús de la pell sostenible manufacturada a nivell mundial i busca inspirar i informar els dissenyadors, creadors i consumidors sobre la seva bellesa, qualitat i versatilitat.

Les activitats educatives i promocionals de Leather Naturally se centren en cuirs fets de pells que són un subproducte de la indústria alimentària que, d’una altra manera, es convertirien en residus.

El cuir elaborat de manera responsable és una bona alternativa per substituir els productes derivats del petroli, com els plàstics –inclosos el PVC i el Polièster. que afegeixen valor a un important material renovable, mitjançant tècniques de processament eficients i modernes.

Leather, naturalment, creu que la promoció de cuirs fets de manera sostenible dóna suport a un esforç continu i el desenvolupament de millors pràctiques que donen suport a una economia circular. A més, facilita els diàlegs entre la cadena de subministrament de cuir, els fabricants i els consumidors.

Aquest lloc web és un recurs que qualsevol pot accedir a obtenir informació equilibrada sobre la indústria del cuir.