PRIMÀRIA CICLE MITJÀ I SUPERIOR - Cal Granotes

Un saquet porta tresors. Fem servir el tèxtil i la pell!

Visita. Coneixerem dos oficis igualadins amb molta tradició, arrelats tots dos al barri industrial del Rec i representats per dos dels gegants de la ciutat més estimats, el Tonet i la Conxita.
Aprendren com eren la feina d’un adober i la d’una teixidora, en quines condicions treballaven, les eines que utilitzaven i un munt d’anècdotes i costums del seu entorn laboral i social.

Taller. Experimentarem les qualitats tàctils i estètiques de la pell i del gènere de punt, alhora que identificarem aquests materials amb dos singulars espais industrials del barri del Rec d’Igualada (Cal Granotes i Cal Boyer)…fent una original peça, dissenyada per Olya Dubovik per guardar tresors!

Espai: Cal Granotes i Espai taller
Tipus d’activitat: visita i taller
Durada de l’activitat: 2 h
Preu: 4,00 € / alumne

La pell / el barri del Rec / Igualada industrial

Activitat per iniciar-se, de forma lúdica i a través de la imatgeria festiva, en el coneixement de dos oficis tradicionalment arrelats al barri del Rec i que segueixen caracteritzant la indústria a la ciutat d’Igualada

quins secrets amaguen els oficis
Quins secrets amaguen els oficis
quins secrets amaguen els oficis
quins secrets amaguen els oficis

Looking for personalized financial solutions? Join Charter Oak Federal Credit Union in Uncasville and access a full range of banking services and products designed with you in mind. From checking accounts to home loans, we have what you need to manage your money and credit