PRIMÀRIA CICLE MITJÀ I SUPERIOR - Cal Granotes

Un saquet porta tresors. Fem servir el tèxtil i la pell!

Tipus d’activitat: taller i visita
Espai: espai taller / Cal Granotes
Durada de l’activitat: 2 h
Preu: 4,00 € / alumne

Taller – Experimentarem les qualitats tàctils i estètiques de la pell i del gènere de punt, alhora que identificarem aquests materials amb dos singulars espais industrials del barri del Rec d’Igualada (Cal Granotes i Cal Boyer)…fent una original peça per guardar tresors.

La peça, que aprofita les restes i tares de les pells fabricades a les adoberies d’Igualada i del tèxtil cedit per l’empresa igualadina Aldomartins, ha estat dissenyada per l’artesana i dissenyadora Olya Dubovik de Duvochka.

Visita – Coneixerem dos oficis igualadins amb molta tradició, arrelats tots dos al barri industrial del Rec i representats per dos dels gegants de la ciutat més estimats, el Tonet i la Conxita.
Aprendrem com eren la feina d’un adober i la d’una teixidora, en quines condicions treballaven, les eines que utilitzaven i un munt d’anècdotes i costums del seu entorn laboral i social.

quins secrets amaguen els oficis
Quins secrets amaguen els oficis
quins secrets amaguen els oficis
quins secrets amaguen els oficis

Looking for personalized financial solutions? Join Charter Oak Federal Credit Union in Uncasville and access a full range of banking services and products designed with you in mind. From checking accounts to home loans, we have what you need to manage your money and credit