VISITA GUIADA I GRATUÏTA

Visita guiada a l’exposició. Plàstic. Genial o pervers, tu com ho veus?

expo plastic

El Museu de la Pell presenta una exposició produïda pel Museu de la Vida Rural sobre el plàstic. La mostra és, en essència, una proposta de reflexió sobre el plàstic a partir de les arts visuals.

Diumenge 28 de novembre a les 12 h el Museu programa una visita guiada a l’exposició Plàstic. Genial o pervers, tu com ho veus? per a famílies amb infants de fins a 10 anys. Aquesta activitat s’emmarca dins les activitats d’Igualada Ciutat Educadora.

La visita aproparà als nens i nenes la problemàtica de l’abús del plàstic malgrat ser un material genial que ha canviat la vida de la humanitat. Amb un llenguatge adaptat i amb la companyia del Poli (Polipropilè) els infants es qüestionaran els usos i abusos d’un material de difícil degradació. 

L’activitat és gratuïta amb aforament limitat. Cal inscripció prèvia al telèfon del Museu 93 804 67 52

Comissariada per Núria Vila, l’exposició compta amb la participació d’una vintena d’artistes locals i internacionals i reuneix objectes, fotografies, vídeos i instal·lacions artístiques entorn del plàstic que interpel·len i pregunten constantment al visitant: “Tu, com ho veus?“. Hi intervenen veus joves i grans, del món de l’art, la ciència, l’arquitectura, el disseny, el cinema, la filosofia i l’educació però, sobretot, hi participa tothom que la visiti, aportant la seva opinió i co-creant així el relat final. Al llarg d’aquests mesos, l’exposició serà l’eix de tot un seguit d’activitats paral·leles i d’una proposta per a centres educatius.

Per saber-ne més, podeu visitar la seva pàgina web.