REC STORES

Visites guiades a Cal Granotes i Museu de la Pell – REC.0 2022

De l’11 al 14 de maig es celebra al Barri del Rec d’Igualada el Rec.0 Experimental Stores. El Museu de la Pell i el Leather Clúster Barcelona, com a col·laboradors del festival, oferiran un seguit de visites i activitats durant aquests dies.

Visites guiades

De l’11 al 14 de maig a les 11 h. Visita guiada a l’antiga adoberia de Cal Granotes, del segle XVIII,  per conèixer el procés artesanal de l’adob de la pell. Punt de trobada: Pati de l’Antiga adoberia de Cal Granotes.

De l’11 al 13 de maig a les 12 h. Visita guiada a l’empresa Curtits Badia per conèixer el procés industrial actual de l’adob de la pell de qualitat. Punt de trobada: Pati de l’Antiga adoberia de Cal Granotes.

14 de maig a les 12 h. Visita guiada a la sala Un univers de pell per descobrir els usos i característiques de la pell a partir de l’observació de diferents objectes del Museu. Punt de trobada: Museu de la Pell d’Igualada – Cal Boyer

Activitats gratuïtes, amb aforaments limitats a 20 persones – cal inscripció prèvia al telèfon del Museu: 93 804 67 52

Les sales d’exposició permanent del Museu restaran tancades durant els dies del Rec i únicament es podrà visitar a través de les visites guiades que acabem de detallar.

tallers artesania amb pell

Tallers

Divendres 13 de les 18 a 20 h. Dissabte 14 en els següents horaris: d’ 11 a 12:30; 13 a 14:30; 16 a 17:30 i de 18 a 19:30 h.

Tallers infantils d’artesania amb pell. Punt de trobada: Adoberia Bella. 

Tallers gratuïts amb inscripció prèvia a l’enllaç: https://forms.gle/7vxo7Tb2osjkkgj59

o bé inscripció al moment d’accedir-hi, subjecte a la  disponibilitat de places.

REC + SOSTENIBLE

Per primera vegada al Rec.0, hi trobareu, al Museu de la Pell, l’espai REC+Sostenible amb dissenys de moda amb criteris de sostenibilitat. Artesania local amb disseny en pell de qualitat amb criteris d’economia circular. Un espai de debat sobre moda sostenible amb taules rodones i un espai d’exposició on escoles de disseny de moda de Catalunya exposaran les creacions sostenibles dels seus alumnes.

*Promoció no vàlida per grups escolars.