TALLER PER A JOVES

CREACTIVA’T AL MUSEU EN LÍNIA. Una bossa de pell reciclada

Taller de disseny i artesania amb pell de la mà de Mar Ribaudí, que té el seu taller al Barri de Rec d’Igualada.

La peça és de senzilla manipulació i amb poc treball dona com a resultat una bossa de mà molt funcional i contemporània.

La dissenyadora va guanyar el Premi Ciutat d’Igualada de Disseny Gaspar Camps i el seu treball va quedar exposat al Museu sota el títol: Amb les mans. Moda contemporània Aquesta exposició va recollir també el treball de la dissenyadora Mireia Muntadas, guanyadora del mateix premi.

Una part del material, necessari per dur a terme l’activitat, és gratuït i es pot passar a buscar pel Museu, a partir de diumenge 19 de juny, en horari:

  • De dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • Dijous i divendres de 16 a 18.30 h (tardes de juliol i agost tancat)
  • Dissabte i diumenge i festius d’11 a 14 h

Volem agrair la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per a la cessió de les pells, i en aquest taller concret s’han fet servir les pells de Fontanellas & Martí.

Durant el 2022 el “Creactiva’t al Museu en línia” oferirà dissenys en pell, per ser treballats a casa, adreçats a un públic jove o adult. Obrim una nova etapa, després que El Creactiva’t dels darrers dos anys havia estat dedicat a creacions per a infants i famílies.

Organitzen: Ajuntament d’Igualada – Museu de la Pell.