EXPOSICIÓ. FINEART 2024

Creadors de consciència. DKV Salud y bienestar.

fineart 2024

 

Les 120 fotografies que es presenten en l’exposició s’han publicat en els mitjans de comunicació més importants del món.

Projecte produït per DKV Salud y bienestar  amb motiu del XX aniversari de les seves accions de Responsabilitat Social. La mostra va iniciar el recorregut al Palau Robert i ha passat per Madrid, Saragossa i València.

“Creadors de consciència”, comissariada per Chema Conesa, reuneix el treball de 40 fotoperiodistes, alguns amb una llarga trajectòria. Les imatges donen a conèixer realitats inquietants de llocs llunyans com Síria, Colòmbia, Veneçuela, l’Iraq, Egipte…

El treball dels quaranta fotògrafs conforma un mapa de fets que resulten fet i fet un retrat veraç dels dilemes als quals s’enfronta la comunitat mundial en el seu present i en el seu futur. Un dibuix traçat sobre unes imatges que parlen de compromís, testimoni personal i excel·lència professional.

Treball de quaranta fotògrafs que conforma un mapa de fets que resulten un retrat veraç dels dilemes als quals s’enfronta la comunitat mundial.

40 fotògrafs davant dels conflictes del nostre temps

Samuel Aranda, Bernat Armangué, Walter Astrada, Sandra Balsells, Lurdes R. Basolí, Javier Bauluz, Clemente Bernad, Pep Bonet, Manu Brabo, Olmo Calvo, Sergi Cámara, José Cendón, José Colón, Javier Corso, Ricky Dávila, Juan M. Díaz Burgos, Ricardo García Vilanova, Antonio González Caro, Diego Ibarra Sánchez, Sebastian Liste, JM López, Andoni Lubaki, Kim Manresa, Enric Martí, Andrés Martínez Casares, Maysun, Fernando Moleres, Alfonso Moral, Emilio Morenatti, Daniel Ochoa de Olza, Ana Palacios, Santi Palacios, Judith Prat, Abel Ruiz de León, Rafael S. Fabrés, Gervasio Sánchez, Carlos Spottorno, Rafael Trobat, Guillem Valle y Mingo Venero.

fineart 2024

 

 

 

Fineart Igualada 2024

Altres exposicions ubicades al Museu de la Pell d’Igualada: