Protocol de seguretat COVID-19

UNA TARDOR DE MUSEU 

Aquesta tardor, del 22 de setembre al 20 de desembre, el Museu convida a visitar les diferents exposicions permanents de Cal Boyer i Cal Granotes amb descompte del 50% en l’entrada general i entrada gratuïta per a infants i joves, estudiants, docents, famílies nombroses i monoparentals, jubilats, discapacitats i aturats.

Setmana de la Ciència 2020

FER CUIR: UNA INDÚSTRIA DEL RECICLATGE I L’ECONOMIA CIRCULAR

Projectes de recerca per avançar cap a un desenvolupament sostenible

A3 Leather Innovation Center – Campus Universitari d’Igualada – UdL

Adobar pells és reciclar. Les pells dels animals procedents de la indústria alimentària són un residu no comestible que es malmet amb molta rapidesa. Si aquest residu no es reciclés es generaria un greu problema sanitari i ambiental. La indústria adobera s’encarrega de processar-lo i transformar-lo en un material durable, resistent, transpirable, impermeable, termo-adaptable,… perquè pugui ser emprat en l’elaboració d’objectes útils. 

 Aquesta Setmana de la Ciència 2020, el Museu de la Pell d’Igualada us acosta al A3 Leather Innovation Center del Campus Universitari d’Igualada – UdL. La seva directora, l’Anna Bacardit, ens ha explicat els projectes de recerca que duen a terme sobre innovació, aplicació de noves tecnologies i materials avançats, medi ambient i sostenibilitat en els processos de fabricació del cuir. Durant aquests dies us els explicarem… descobrireu els grans reptes actuals de la indústria de la pell.

Agenda d’activitats i exposicions

Cal Granotes (1990-2020)

El Museu al carrer

Museu al carrer és un projecte del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) per inventariar, georeferenciar, documentar i posar en valor el patrimoni de la societat industrial que es conserva als pobles i ciutats de Catalunya. És un projecte col·laboratiu, que es construeix de forma progressiva gràcies a la participació ciutadana.

El Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, com a membre del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, dona suport a aquest projecte. Us animem a participar-hi!

El Museu a les Xarxes Socials

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.